Οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ουκ ολίγες αποφάσεις πήρε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εγκρίθηκε πρακτικό αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών και αιτήσεων συμμετοχής της επιτροπής διεξαγωγής, διαδικασίας που έχει να κάνει με συντήρηση του δρόμου Κορίνθου – Άργους.

Εγκρίθηκε, επίσης, η δημοπράτηση έργου, που έχει να κάνει με παρέμβαση στις βλάβες του οδικού δικτύου της Κορινθίας.

Η Επιτροπή, ενέκρινε πρακτικό δικαιολογητικών συμμετοχής και αξιολόγησης προσφορών, για διαγωνισμό που έχει να κάνει με την σύνταξη μελέτης για την κατασκευή ισόπεδων κόμβων στο οδικό δίκτυο της Λακωνίας.

Επίσης, η Επιτροπή, ενέκρινε πρακτικό αξιολόγησης προσφορών, στο πλαίσιο διαγωνισμού, για την ανάθεση μελέτης που έχει να κάνει με το 6ο δημοτικό σχολείο και το 7ο νηπιαγωγείο Σπάρτης.

Η Επιτροπή, ενέκρινε και πρακτικό δημοπράτησης για ανάδειξη προσωρινού μειοδότη, για το έργο συντήρησης του δρόμου Καρύταινα – Ατσίχολος – Βλαχοράπτη – Παλαιόκαστρο, στην Αρκαδία. Ακόμα, εγκρίθηκε το πρακτικό δημοπράτησης και ανάδειξης προσωρινού μειοδότη, στο έργο της αποκατάστασης δρόμου εντός του οικισμού Μακρυσίου Μεγαλόπολης.

Η Οικονομική Επιτροπή, ενέκρινε την σκοπιμότητα υλοποίησης ευρωπαϊκού προγράμματος, που έχει να κάνει με πολιτικές στήριξης επιχειρήσεων κοινωνικής οικονομίας.

Τέλος, η Επιτροπή, ενέκρινε το πρακτικό της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού, με θέμα την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για τα στάδια της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος