Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος : “Να ενισχυθούν οι πυρόπληκτοι παραγωγοί και οι επιχειρήσεις της Μεγαλόπολης και της Γορτυνίας”

Ερώτηση για τους πυρόπληκτους της Μεγαλόπολης και της Κάτω Γορτυνίας, κατέθεσε στη Βουλή, ο βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Με την ερώτησή του, ο Γορτύνιος Αντιπρόεδρος της Βουλής, ζητά απ’ τους αρμόδιους Υπουργούς, όπως προχωρήσουν σε λήψη μέτρων για την καταβολή των αποζημιώσεων σε παραγωγούς και κτηνοτρόφους της περιοχής, αλλά και σε αποφάσεις που θα αφορούν στις αποζημιώσεις για τις ζημιές σε υποδομές επαγγελματιών και σε κατοικίες.

Συγχρόνως ζητά, όπως υπάρξει μέριμνα και για την ενίσχυση του εισοδήματος διαβίωσης των ανθρώπων αυτών, αλλά και εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου σχεδίου παρέμβασης, όμοιο μ’ αυτό της Εύβοιας.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλά για “κραυγή αγωνίας των πυρόπληκτων παραγωγών και επαγγελματιών της Γορτυνίας και της Μεγαλόπολης”.

Με την ερώτησή του μεταφέρει τα αιτήματα, φορολογικά, ρυθμίσεις οφειλών, επιστρεπτέα προκαταβολή, χαμηλότοκα δάνεια, ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας και εναλλακτικής απασχόλησης, όσων έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος