O Valiente «έστειλε» τον Αστέρα στην εξάδα του πρωταθλήματος

Με γκολ του Jose Luis Valiente στο 88΄ ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021 – 2022 και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς.

Μία αναμέτρηση που έγινε κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες με την θερμοκρασία να βρίσκεται στους – 4 βαθμούς κελσίου αλλά και τον αγωνιστικό χώρο να είναι καλυμμένος από χιόνι σε όλη την διάρκειά της. Τα δεδομένα που υπήρχαν, όπως ήταν φυσικό, επηρέασαν τους 22 ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να έχει λιγοστές φάσεις με τον Αστέρα να απειλεί με τον Σίτο στο 21΄ αλλά ο Βέρλχουστ να αντιδρά σωστά. Οι φιλοξενούμενοι, κυρίως με τον Παμλίδη, είχαν κάποιες προσπάθειες με καλύτερη αυτή του 42΄, κεφαλιά στα χέρια του Παπαδόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν με τον Αστέρα να είναι καταιγιστικός με την είσοδο των Βαλιέντε και Κρέσπι, είχε δύο δοκάρια στο 46′ σε κεφαλιά του Regis και στο 54′ σε σουτ του Sito, ενώ στην εξέλιξη της φάσης υπήρξε διακοπή λόγω τραυματισμού που υπέστη ο Βέρχουλστ, όπου αρχικά όλοι «πάγωσαν» αλλά ευτυχώς ο έμπειρος πορτιέρε έδειξε να συνέρχεται άμεσα. Ωστόσο αντικαταστάθηκε και μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις που έδειξαν ότι όλα είναι καλά. Ευκαιρίες είχαν και οι Σόνι (46΄), Μπαράλες (47΄) Regis (63΄78΄) και Capilla στο 86′.

Στο 88΄ ο Carmona έγινε κάτοχος της μπάλας, απέφυγε με εντυπωσιακή ενέργεια 2 αντιπάλους του από δεξιά και έστρωσε την μπάλα στον Jose Luis Valiente Βαλιέντε, ο οποίος με πλασέ ακριβείας έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κότσαρη κάνοντας το 1 – 0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Carmona, Alvarez, Castano, Χριστόπουλος, Munafo (74′ Iglesias), Κανελλόπουλος (46′ Valiente), Riera (46′ Regis), Sito (74′ Capilla), Soni (90’+4′ Benito), Barrales

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ (59΄ Κότσαρης), Ντεντάκης, Ρόγκνε, Αλβες (46΄ Τσιλούλης), Γιακιμόφσκι, Κάστρο, Φατιόν, Παπαγεωργίου (68΄ Λισγάρας), Τουτουαρίμα, Παμλίδης (84΄ Γιαννιώτας), Σίκγνεβιτς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος