Ο ΕΟΤ στηρίζει τον δήμο Γορτυνίας ως τουριστικό προορισμό

Τη πρόθεση του ΕΟΤ να στηρίξει τη Γορτυνία ως τουριστικό προορισμό, τόνισε η πρόεδρος του Οργανισμού, Άντζελα Γκερέκου, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Γορτυνίας, Πάικο Αναγνωστόπουλο, στα εγκαίνια της 36ης Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη.

Στη συζήτηση, παρευρέθηκε και ο σύμβουλος του δημάρχου Γορτυνίας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Η πρόεδρος του ΕΟΤ, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θεματικό αφιέρωμα του δήμου Γορτυνίας, που είχε να κάνει με τα Μοναστήρια της περιοχής.

Τα στελέχη του δήμου, μετέφεραν στην πρόεδρο του ΕΟΤ, την πρόσκληση του δημάρχου Γορτυνίας Ευστάθιου Κούλη, να επισκεφθεί την περιοχή, κάτι που έγινε αποδεκτό από την υπεύθυνη του ΕΟΤ.

Η Άντζελα Γκερέκου, χαρακτήρισε πολύ ενδιαφέρουσα και προς την σωστή κατεύθυνση, την πολιτική προβολής του Ιστορικού και Μοναστηριακού τουρισμού, του δήμου Γορτυνίας, τονίζοντας, μάλιστα, ότι, μαζί με τα εξαιρετικά πετρόχτιστα, ιστορικά και μέσα στη φύση, χωριά της, μπορούν να στοχεύσουν με επιτυχία, στον δωδεκάμηνο τουρισμό.

(…) Τα ποτάμια και οι δραστηριότητες σ’ αυτά, τα υψηλής αξίας προϊόντα της περιοχής, τα μονοπάτια, η γαστρονομία και η αυθεντικότητα, καθιστούν την Γορτυνία ελκυστικό προορισμό και με τα δεδομένα του σήμερα, που διαμορφώθηκαν και προβάλλονται μέσα από την υγειονομική κρίση που βιώνουμε. Τουρισμός εμπειρίας και αυθεντικότητας (…), τόνισε Άντζελα Γκερέκου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος