Ο δήμος Σπάρτης θα τιμήσει τον Ιωάννη Βαρβιτσιώτη

Τον πρώην Υπουργό και επίτιμο δημότη Σπάρτης, Ιωάννη Βαρβιτσιώτη, θα τιμήσει σε ειδική εκδήλωση ο δήμος Σπάρτης, που θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου 2023.

Αυτό γνωστοποιήθηκε, μετά τη συνάντηση που είχε στην Αθήνα, με τον υπουργό Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας.

Ο δήμαρχος της Σπάρτης, συνάντησε, επίσης, τον Θεόδωρο Λιβάνιο (αναπλ. υπουργό Εσωτερικών), όπου και εξετάστηκαν θέματα χρηματοδότησης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Σπάρτης.

Με τον Υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, η αντιπροσωπεία του δήμου Σπάρτης, συζήτησε θέματα ανάπτυξης και χρηματοδοτήσεων, πάνω σε πρωτοβουλίες του δήμου, που έχουν να κάνουν με τα αγροτικά, τουριστικά και αθλητικά σχέδια.

Ο δήμαρχος Σπάρτης, συνάντησε και την Υπουργό Οικογενειακής Πολιτικής, Σοφία Ζαχαράκη. Εξετάστηκαν θέματα του δήμου Σπάρτης, πάνω σε ζητήματα δομών, δράσεων και προγραμμάτων.

Συζητήθηκε επίσης και τη πρωτοβουλία μας για συμμετοχή και προσφορά υπηρεσιών του τύπου SOS ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος