Aφιερωμένη στη ημέρα των ΑΜΕΑ και στην ανάδειξη των θεμάτων της καθημερινότητας τους ήταν η χθεσινή εκδήλωση του Δήμου Επιδαύρου.
Η δημοτική αρχή τίμησε Έλληνες παρα-Ολυμπιονίκες αναγνωρίζοντας την προσφορά τους αλλά και το μήνυμα ζωής και δύναμης που περνούν στην κοινωνία.
Στο κατάμεστο πνευματικό κέντρο Λυγουριού έδωσαν το “παρών” Παύλος Μάμμαλος, Χρήστος Αγγουράκης, Γιώργος Παππάς , Δήμητρα Κοροκίδα και Γιαννης Κωστάκης που έστειλαν το δικό τους σημαντικό μήνυμα σε μικρούς και μεγάλους.
Τιμητικές διακρίσεις απένειμε ο δήμος Επιδαύρου ενώ ο δήμαρχος Τάσος Χρόνης τόνισε την βούληση του δήμου για ουσιαστικές και πολλές παρεμβάσεις σε ότι αφορά την καθημερινότητα συμπολιτών με ειδικές ανάγκες .
Στην εκδήλωση προβλήθηκαν βίντεο με τη δράση των παρα-Ολυμπονικών, του συλλόγου ΑΜΕΑ Αργολίδας ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση και θαυμασμό προκάλεσε η επίδειξη χορού με αμαξίδιο .
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα της Δημοτικής Χορωδίας Επιδαύρου.
Φωτο : Γιάννης Γαλανόπουλος
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος