Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την παραχώρηση του Γιάννη Κώτσιρα στον Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ανακοίνωσε και επίσημα, την παραχώρηση του Μεγαλοπολίτη ποδοσφαιριστή, Γιάννη Κώτσιρα, στον Παναθηναικό.

Τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην νέα του επαγγελματική καριέρα.

Δήλωση, έκανε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά, η γραπτή δήλωσή του, έχει ως εξής:

“Αυτή είναι μια στιγμή πολύ ιδιαίτερη για εμένα. Αποχαιρετώ όχι απλώς μία ομάδα, αλλά μία οικογένεια, που με μεγάλωσε σαν παιδί της και που γνωρίζω ότι μαζί με εμένα, χαίρεται για την εξέλιξη στην καριέρα μου. Τα συναισθήματά μου είναι πολύ έντονα αυτή τη στιγμή. Όπως πολύ έντονα θα παραμείνουν για τον ΑΣΤΕΡΑ όπου κι αν βρίσκομαι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ιδιοκτήτες της ομάδας, τον κύριο Μπάκο και τον κύριο Καϋμενάκη για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Για εμένα δεν ήταν απλώς μια επαγγελματική ευκαιρία ο ερχομός μου στον ΑΣΤΕΡΑ, αλλά μια ευκαιρία ζωής.

Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης, τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Μποροβήλο και τους Αντιπροέδρους, κύριο Δημήτρη Κενέ και κύριο Δημήτρη Μποροβήλο και τον τεχνικό διευθυντή, κύριο Νίκο Γαλανακόπουλο για όσα μου προσέφεραν όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν στα αλήθεια πάρα πολλά.

Επίσης, τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα, όλους τους συμπαίκτες μου, τους ανθρώπους του αγωνιστικού τμήματος και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΑΣΤΕΡΑ.

Στους ανθρώπους αυτούς που από την πρώτη στιγμή με στήριξαν και μού έδωσαν τη δύναμη να ακολουθήσω το όνειρό μου. Εύχομαι στον ΑΣΤΕΡΑ κάθε καλό και πάντα επιτυχίες στο μέλλον.

Φίλοι μου, εις το επανιδείν”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος