Νότια Κυνουρία: Tyros Triathlon 2022

Το αθλητικό ραντεβού έχει κλειστεί στις 16-18 Σεπτεμβρίου στον Τυρό Αρκαδίας όπου η «Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ»Κοινσεπ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας διοργανώνει το Tyros Triathlon 2022.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνα sprint triathlon (750m κολύμβηση / 20km ποδήλατο / 5km τρέξιμο) με εκκίνηση την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 09:00.

Μία ημέρα νωρίτερα, το πρωί του Σαββάτου στις 11:00 οι συμμετέχοντες τριαθλητές αλλά και κολυμβητές μπορούν να ζήσουν μια ιδανική κολυμβητική εμπειρία σε διαδρομές 500μ έως 14ετών / 1500μ / 3000μ. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έχει προγραμματιστεί δρομικό event 5000μ. στο παραλιακό μέτωπο για χαλάρωμα και διασκέδαση.(RUN 4 FUN)

Την Κυριακή θα γίνουν και οι παιδικοί αγώνες swim – run

Οι διοργανωτές όπως κάθε χρόνο σχεδιάζουν παράλληλες δράσεις και υπόσχονται ξεχωριστές στιγμές σε όλους τους συμμετέχοντες, συνοδούς και επισκέπτες. Το πρόγραμμα των παράλληλων δράσεων περιλαμβάνει την Παρασκευή μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στην Μικρασιατική καταστροφή και το βράδυ της Κυριακής αντάμωμα παραδοσιακής μουσικής με σύνολα από την Κυνουρία.

Οι εγγραφές θα κλείσουν τη Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022.

Στο ιδανικό σκηνικό που διαμορφώνει το Μυρτώο Πέλαγος και ο Πάρνωνας σας προσκαλούμε να βιώσετε την εμπειρία ενός ξεχωριστού αγώνα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος