Νικητής ο Αστέρας στο τουρνουά Kos Youth Festival

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο τουρνουά Kos Youth Festival που έγινε στο νησί της Κω, με διοργανωτές τον Στέργο Μαρίνο, του Γιάννη Μανούσογλου και τον Σταμάτη Τογρού.

Μεγάλες ΠΑΕ όπως ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος έδωσαν το παρών, σωματεία απ’ την Ρόδο, η ομάδα της Αστυπάλαιας που έπαιξε για πρώτη φορά ποδόσφαιρο και κέρδισε το πιο ζεστό χειροκρότημα, ο Ξάνθος Πάτμου και φυσικά οι ομάδες του νησιού.

Σε μια άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα έγιναν οι απονομές με την παρουσία του Δημάρχου Κω, Θεοδόση Νικηταρά, του Επάρχου Κω, Γιάννη Καμπανή, του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, της περιφερειακής συμβούλου, Φρίντης Νάκη, του αντιπροέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Μπάμπη Ναβροζίδη, της εντεταλμένης του Δημάρχου σε θέματα πρόνοιας Σταματίας Κανταρζή και του τοπικού συμβούλου της κοινότητας Ασφενδιού, Σεβαστιανού Παρβέρη.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος τιμήθηκε στο ημίχρονο του μεγάλου τελικού απ’ τον παλιό του συμπαίκτη και φίλο, Στέργο Μαρίνο.

Αρχικά τιμήθηκαν οι άνθρωποι που βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτού του τουρνουά και στην συνέχεια οι ομάδες κάνοντας και μια μικρή παρέλαση με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών και να τις χειροκροτεί έντονα.

Την πρώτη θέση στην κατηγορία Κ-12 κατέκτησε η ομάδα του ΠΑΟΚ με τον Αντίμαχο Κω να είναι η μοναδική ομάδα απ’ τα Δωδεκάνησα που έφτασε σε τελικό και πήρε την 2η θέση.

Ο μεγάλος νικητής της διοργάνωσης ήταν ο Αστέρας Τρίπολης που επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι του Ατρομήτου (1-1 κανονική διάρκεια).

MVP του τελικού της Κ-14 αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Θανάσης Σαββόπουλος, MVP του τελικού της Κ-12 ο Σεραφείμ Γάλλος του ΠΑΟΚ και καλύτερος τερματοφύλακας ο Γιώργος Τεντολούρης του ΠΑΟΚ.

Το βραβείο fair-play πήρε η Κ-14 της Αναγέννησης Ασφενδιού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος