Νίκη στην Ναύπακτο και «τριάδα» για ΑΣΠΕΤ

Μεγάλο διπλό για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου Πετοσφαίρισης Τρίπολης, στην Ναύπακτο επικρατώντας της τοπικής Ομόνοιας με 1-3 σετ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ του Β΄ ομίλου της Β΄ Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών.

Με την νίκη αυτή ο ΑΣΠΕΤ ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας φτάνοντας στους 9 βαθμούς.

Η ομάδα της Τρίπολης είχε 92 κερδισμένους πόντους έναντι 85 της Ναυπάκτου, 42 πόντους επίθεσης έναντι 38 , 6 μπολκ έναντι 5 , 11 άσσους έναντι 16 και πήρε 33 πόντους από λάθη της αντιπάλου ομάδας έναντι 26. Η Ζάβου ήταν πρώτη σκόρερ με 18 πόντους έχοντας 17 πόντους επίθεση και έναν άσσο, την ακολούθησε η Νικητοπούλου με 9 πόντους με 4 πόντους επίθεσης 2 άσσους και 3 μπλοκ, η Πεντεφούντη με 7 πόντους έχοντας 3 πόντους επίθεσης και 4 άσσους, η Μητσοπούλου με 6 πόντους με 5 πόντους επίθεσης και 1 μπλοκ, η Καλόμαλου με 6 με 4 πόντους επίθεσης έναν άσσο και ένα μπλοκ, η Μπιρμπίλη με 6 πόντους με 4 πόντους επίθεσης 1 άσσο και ένα μπλοκ, η Χρονοπούλου Σήλια με 5 πόντους και οι 5 πόντοι επίθεσης και τέλος η Σενγκέργκι είχε 2 πόντους από άσσους. Στις άμυνες πρώτη ήταν η Σενγκέργκι με 17 , ακολούθησαν η Ζάβου με 16, η Μπιρμπίλη και Νικητοπούλου από 10 η κάθε μια , η Χρονοπούλου Σήλια με 8, Πεντεφούντη και Κυριαζή από 5 , η Μητσοπούλου 4 η Καλόμαλου 2

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Χρονόπουλος Γιώργος): Πεντεφούντη, Μπιρμπίλη , Νικητοπούλου, Πετροπούλου, Καραλέκα, Χρονοπούλου Ι. Σενγκέρκι, Μητσοπούλου, Ζάβου, Κυριαζή, Καλόμαλου, Χρονοπούλου.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Τσακανίκας Κων/νος): Καραγιάννη, Κατσαμπά, Μουστακιάν,Μπαλή, Νάκη, Πελέκη, Ρουστέμη, Σταμάτη, Σχίζα, Σωτηροπούλου, Φασουλή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος