Νίκη – ανάσα για Αρκαδικό

Με 69-62 επικράτησε το Σάββατο ο Αρκαδικός του Φάρου Κερατσινίου, κάνοντας τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α2. Το παιχνίδι πολλές εναλλαγές στο σκορ και τεντωμένα νεύρα. Η Αρκαδική ομάδα παρότι δεν ξεκίνησε καλά καταφερε στη συνέχεια και ανέκαμψε συνεχίζοντας μέχρι το τέλος την προσπάθεια που δικαιώθηκε με την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Στη δεύτερη περίοδο οι επιθέσεις αλλά και οι άμυνες λειτουργούσαν πολύ καλύτερα, οι πόντοι ήρθαν και το ημίχρονο βρήκε τον Αρκαδικό μπροστά στο σκορ 35-34 σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Ρέντικας, Προδρόμου και Τζουγκαράκης είχαν πάρει από το χέρι την ομάδα, λειτουργούσαν εξαιρετικά, σκόραραν ασταμάτητα, ωστόσο η τρίτη περίοδος έκλεισε στο 46-49 υπέρ του Φάρου.

Στην τέταρτη περίοδο, το ξεκίνημα ήταν φανταστικό. Σερί 6-0 από τον Αρκαδικό και το προβάδισμα ήρθε προς την πλευρά της ομάδας μας. Το επιθετικό κρεσέντο συνέχιζε και λίγο πριν το τέλος, με τα νεύρα να είναι τεντωμένα, υπήρξε μια διακόπη.

Όταν είχαμε “δράση” και πάλι, ο Αρκαδικός “κλείδωσε” μια σπουδαία νίκη, επικρατώντας 69-62.

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 35-34, 46-49, 69-62

Αρκαδικός (Διαμαντάκος): Καραμαλέγκός 4, Πίνης, Τσακαλέρης 5, Κουρέπης 2, Κοψαύτης 5, Προδρόμου 10, Τζατζάς, Τσέλλος, Ρεντίκας 14, Γαρμπής 7, Ναούμης 5, Τζουγκαράκης 17

Φάρος Κερατσινίου (Τζήμας): Σκορδίλης , Τζόρτζεβιτς 3 , Κουντουράς 6, Καράμπουλας 22 , Βασιλόπουλος 5 , Πετροδημόπουλος 2 , Λιακόπουλος 5 , Κακαρούδης 10 , Φιλιππάκος 2, Δημάκος 7 , Παπαδόπουλος

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Σταύρος Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος