Ένα νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών έρχεται, σε λίγους μήνες, από το Ινστιτούτο Έρευνας του Βυζαντινού Πολιτισμού, που εδρεύει στον ιστορικό Μυστρά.
Πρόκειται, για νέο, διατμηματικό πρόγραμμα, με τίτλο ” Μάνατζμεντ και Τεχνολογίες στην Πολιτιστική Κληρονομιά”.
Αποτελεί σύμπραξη τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Το γνωστικό αντικείμενο, σχετίζεται με τους σύγχρονους και διεπιστημονικούς κλάδους του Μάνατζμεντ και των Νέων Τεχνολογιών, με εφαρμογή στην Πολιτιστική Κληρονομιά.
Σκοπός είναι η παροχή εξειδικευμένων, σύγχρονων και ανταγωνιστικών επιστημονικών γνώσεων, σε πτυχιούχους ανώτατης εκπαίδευσης, τις οποίες θα μπορούν να αξιοποιήσουν σε ένα μεγάλο εύρος επαγγελματικών και ερευνητικών κατευθύνσεων στο εν λόγω θεματικό πεδίο.
Η χρονική διάρκεια φοίτησης στο μεταπτυχιακό, για την απονομή Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, ορίζεται σε τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα, στα οποία περιλαμβάνεται και ο χρόνος εκπόνησης διπλωματικής εργασίας.
Η διδασκαλία θα πραγματοποιείται και εξ’ αποστάσεως, σε ποσοστό 35%.
Περισσότερες πληροφορίες στο Ινστιτούτο Έρευνας του Βυζαντινού Πολιτισμού, από τις αρχές Ιουλίου 2022.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος