Νέο διευρυμένο ωράριο στις ακαδημίες της ΑΕΚ Τρίπολης

Σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα, ύστερα από τις ανακοινώσεις της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αναφορικά με την διακοπή της κυκλοφορίας, στις 21:00 και με την έναρξη της τηλεκπαίδευσης σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία, προχωρά η λειτουργία του ομίλου μας. Το ΝΕΟ διευρυμένο ωράριο των ακαδημιών μας είναι γεγονός.

Ο Όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελε να πληροφορήσει όλα του τα μέλη, καθώς και τους ΝΕΟΥΣ ενδιαφερόμενους, ότι το ωράριο της Ακαδημίας μας αναπροσαρμόζεται.

Η λειτουργία του ομίλου μας θα ξεκινά με καθημερινά ΠΡΩΙΝΑ μαθήματα για τα παιδιά του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου, όπου αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τις μεσημεριανές τους ώρες, Οι υπόλοιπές προπονήσεις μας κατά την διάρκεια της ημέρας είτε παραμένουν σταθερές, είτε ακολουθούν ανάλογη πορεία αλλαγών.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να πάρετε από την Γραμματεία ή την Προπονητική μας ομάδα στα τηλέφωνα 2711104027 και 6972694448.

Ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής, προστατεύουμε το αγαπημένο και ΑΣΦΑΛΕΣ Ολυμπιακό άθλημα μας και παίζουμε τένις στην φύση και τον καθαρό αέρα τηρώντας αυστηρά το νέο Υγειονομικό πρωτόκολλο.

Σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις μας στο ΔΑΚ Τρίπολης ( Καλαβρύτων 95) για να παίξουμε και να διασκεδάσουμε τις δύσκολες ημέρες της Καραντίνας.

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ