Νέα τμήματα στον Όμιλο Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Η διοικούσα επιτροπή του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της, ότι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν τόσο τον Ιούνιο όσο και τον Ιούλιο με νέα τμήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης αναφέρει:

«Το καλοκαίρι ξεκίνησε επίσημα και ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης συνεχίζει δυναμικά τις προπονήσεις του, για τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους του και για τον μήνα Ιούνιο και Ιούλιο.
Η ατέρμονη επιθυμία σας για γνώση και ψυχαγωγία στο άθλημα του τένις αποτελεί ενθουσιασμό και υποχρέωση της προπονητικής μας ομάδας.
Νέα τμήματα αρχαρίων, τόσο ανηλίκων (3,5-18 ετών) όσο και ενηλίκων εμπλούτισαν το ημερήσιο πρόγραμμα της ΑΕΚ και ευθυγραμμίστηκαν με τα υπόλοιπα τμήματα (πρωινά, μεσημεριανά, απογευματινά αλλά και βραδινά), φυσικά τηρουμένων όλων των υγειονομικών οδηγιών και πρωτοκόλλων.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε μας στην γραμματεία του ομίλου, στο δημοτικό στάδιο Τρίπολης από τις 3 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ ή καλέστε μας στο 6972694448.
Η ανανεωμένη προπονητική μας ομάδα είναι έτοιμη να σας εκπλήξει και να σας δώσει όλα εκείνα τα εχέγγυα που χρειάζεστε για να γνωρίσετε και να αγαπήσετε το άθλημα της αντισφαίρισης».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ