Ναύπλιο: Τουριστική περιήγηση αύριο πρωί από τον Δήμο

Ο Δήμος Ναυπλίου και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης θα διοργανώσουν περιήγηση για τα μέλη των συλλόγων που ασχολούνται με τον Τουρισμό, απευθυνόμενοι κυρίως στους υπαλλήλους υποδοχής των Τουριστικών Επιχειρήσεων με ξεναγό την κ. Σμαράγδα Διζέ.

Σκοπός είναι οι συμμετέχοντες να είναι σε θέση να ενημερώνουν σωστά τον επισκέπτη της περιοχής καθώς επίσης και να του προτείνουν διαδρομές, για τα σημαντικά μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους του ευρύτερου δήμου.

Η περιήγηση θα ξεκινήσει από την πλατεία της Αρβανιτιάς, αύριο, Παρασκευή , ώρα 9.15 το πρωί και θα διαρκέσει περίπου μιάμιση ώρα.

Η παραπάνω δράση θα γίνει σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας του κορωνοϊου, δηλαδή θα έχει ο καθένας ατομικά ακουστικά ώστε να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις.

Ο αριθμός του εξοπλισμού είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σε ενδεχόμενο μεγάλης συμμετοχής η δράση θα επαναληφθεί.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ