Ναύπλιο :Συνάντηση του δημάρχου με τον κλάδο της εστίασης

Ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους του Συλλόγου εστίασης «Το Ανάπλι», συζητώντας τα θέματα που έχουν προκύψει στο πλαίσιο της δύσκολης αυτής περιόδου, αλλά και τις προτάσεις που από την πρώτη στιγμή έβαλε στο τραπέζι ο ίδιος .

Τα νέα δεδομένα έχουν επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις επιχειρήσεις και κατ’ επέκταση την οικονομία της πόλης και για τον λόγο αυτό οι δύο πλευρές είχαν ένα εποικοδομητικό διάλογο, με μοναδικό στόχο οι επιχειρήσεις να σταθούν όρθιες και να επανακάμψουν άμεσα.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Δ. Κωστούρος « η διάθεση που υπάρχει είναι να αγωνιστούμε από κοινού με τους επαγγελματίες για τα μέτρα στήριξης τα οποία χρειάζονται να παρθούν και ας μπουν τα οφέλη του Δήμου σε δεύτερη μοίρα ώστε οι επιχειρήσεις να μπορέσουν να ορθοποδήσουν».

Από την πλευρά του το Δ.Σ. του συλλόγου εστίασης το «Ανάπλι» ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον Δήμαρχο κ. Κωστούρο για όλες τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα και που από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός , δίνοντας το παράδειγμα και σε άλλους Δήμους να πράξουν το ίδιο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος