Τη Δευτέρα, 28 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, θα οργανωθεί περίπατος για τα παιδιά του Make a Wish, με τη στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων.
To περπάτημα θα ξεκινήσει στις 8.15 το βράδυ και με τη δράση αυτή θα στηριχθεί το όνειρο των παιδιών και θα σταλεί μήνυμα αγάπης και δύναμης. Στόχος των διοργανωτών είναι κάθε βήμα να αποτελέσει μήνυμα ελπίδας.
Ο Δήμος Ναυπλιέων καλεί τον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στο συμβολικό περπάτημα, με αφορμή την 29η Απριλίου, παγκόσμια ημέρα ευχής.Το ξεκίνημα του περπατήματος θα γίνει στο δημαρχείο του Ναυπλίου και η συμμετοχή είνια δωρεάν.
Η παγκόσμια ημέρα ευχής, αποτελεί παγκόσμιο ορόσημο για το Make a Wish, καθώς σηματοδοτεί την επέτειο της εκπλήρωσης της πρώτης ευχής του μικρού Chris, που πριν από 45 χρόνια έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την ίδρυση του οργανισμού.
Το Walk for Wishes 2025 πραγματοποιείται από τις 26 Απριλίου έως και τις 3 Μαίου, με συμβολικούς, βραδινούς περιπάτους σε 14 πόλεις της χώρας.
Οι περίπατοι γίνονται με πρωτοβουλία οικογενειών παιδιών ευχής, ενώ υποστηρίζονται και είναι υπό την αιγίδα των δήμων, φωτίζοντας τον ουρανό, στο μπλε του οργανισμού, με τη βοήθεια των φωτεινών βραχιολιών.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος