Παροχή συνδρομής σε ιστιοφόρο σκάφος στο Ναύπλιο.
Τις βραδινές ώρες της Κυριακής, 25 Ιανουαρίου 2026, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Ναυπλίου, για συμβάν που είχε να κάνει με παράσυρση σκάφους, εντός του όρμου, στο Βιβάρι του Ναυπλίου.
Ήταν ιστιοφόρο, σημαίας Πολωνίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, το σκάφος δεν είχε ανθρώπους απάνω του. Στο σημείο, μετέβη ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού, αλλά και ένα αλιευτικό σκάφος. Με τη συνδρομή του αλιευτικού, το ιστιοφόρο, μπόρεσε και έδεσε με ασφάλεια στον προβλήτα του λιμένα Βιβαρίου.
Από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ιστιοφόρου, μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοίας. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε κάποια θαλάσσια ρύπανση.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος