Ν. Παπαθανάσης για την μεταλιγνιτική Μεγαλόπολη : ” Σύντομα η προκήρυξη των πρώτων προσκλήσεων ενίσχυσης των επιχειρήσεων “

Σύντομα, αναμένονται να προκηρυχθούν οι πρώτες προσκλήσεις ενίσχυσης των επιχειρήσεων, στις οποίες η περιοχή της Μεγαλόπολης Αρκαδίας, θα ενισχύεται, με διακριτό τρόπο, απ’ τις υπόλοιπες περιοχές του προγράμματος της δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης.

Αυτό, φαίνεται να είπε, στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Ιωάννη Τρουπή, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, κατά την συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες.

Θυμίζουμε, ότι η Μεγαλόπολη, πλήττεται ιδιαίτερα, μετά και την είσοδό της στην μεταλιγνιτική εποχή.

Στη συνάντηση, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ανέπτυξε στον Αναπληρωτή Υπουργό, τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει το Επιμελητήριο, για τη στήριξη και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο του προγράμματος της δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ζήτησε απ’ τον Νίκο Παπαθανάση, όπως όλα αυτά που σχεδιάζονται να γίνουν στη Μεγαλόπολη, να γίνουν γρήγορα και να αποφευχθεί η γραφειοκρατία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος