Ν. Κυνουρία: «Φεστιβάλ Θάλασσας και Αλιείας»

Η θάλασσα γιορτάζει στην Κυνουρία τον Ιούλιο με το «Φεστιβάλ Θάλασσας και Αλιείας» που διοργανώνεται στον Τυρό Αρκαδίας 13-18 Ιουλίου 2022.

Το φεστιβάλ θα κορυφωθεί με μια μοναδική κολυμβητική γιορτή που διοργανώνει η «Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ Κοιν.Σ.Επ» με τη μεγάλη διοργανωτική εμπειρία σε multisport eventόπως το Tyros Triathlon και το Tyros Run.

To Σάββατο 16 Ιουλίου θα διεξαχθεί το Tyros OpenSea Swim Event βάζοντας δυναμικά τον Τυρό Αρκαδίας και την Νότια Κυνουρία στο χάρτη των αγώνων Ανοιχτής Θαλάσσης και φιλοδοξώντας να γίνει θεσμός συνδυάζοντας την δυναμική της αγωνιστικής συμμετοχής και την εμπειρία του αθλητικού τουρισμού

Οι συμμετέχοντας θα βιώσουν μια μοναδική κολυμβητική εμπειρία στο ιδανικό σκηνικό που διαμορφώνει το Μυρτώο Πέλαγος και ο Πάρνωνας.

Το Tyros OpenSea Swim Event περιλαμβάνει κολύμβηση 1500μ, 3000μ. και παιδική διαδρομή 500μ. Τα καταγάλανα νερά του θαλάσσιου στίβου σε συνδυασμό με τη εμπειρία και τη γνώση των διοργανωτών σε άρτια οργανωμένους και ασφαλής αγώνες εγγυόνται τη μοναδική αθλητική και ταξιδιωτική εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ στο επίσημο site της διοργάνωσης www.tyros-seafestival.gr, έως την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022.

Το πρόγραμμα του TYROS SEA FESTIVAL, περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, χορευτικές επιδείξεις, προβολές ταινιών, ημερίδα πρώτων βοηθειών, φωτογραφική έκθεση, μουσική βραδιά, έκθεση ξύλινων σκαφών σε κλίμακα, SUP και Kayak μαθήματα και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το φεστιβάλ και όλες οι εκδηλώσεις του είναι μια διοργάνωση της Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ ΚΟΙΝΣΕΠ και είναι ενταγμένο στο Ε.Π. ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος