Ν.Φίλης: Θέλουμε να έχουμε σχέση ειλικρίνειας και αλήθειας με τους πολίτες

Παρουσία του πρώην υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη έγινε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας από την οποία προέκυψαν και τα νέα μέλη της.

Ο κ Φίλης μίλησε για τη σχέση που θέλει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους πολίτες, η οποία στηρίζεται στην ειλικρίνεια και την αλήθεια, προκειμένου να ξεχωρίζει το κόμμα απο τα υπόλοιπα που βρεθηκαν στην εξουσία.

Ο Αρκάς Νίκος Φίλης πριν την έναρξη της εσωκομματικής διαδικασίας απάντησε σε ερωτήματα της ΕΡΤ Τρίπολης που αφορούν στη διαπραγμάτευση για το κλείσιμο της αξιολόγησης, το Κυπριακό ζήτημα, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και για τις αλλαγές στην εκπαίδευση που έχουν ξεκινήσει απο τη δική του θητεία και συνεχίζονται απο τη σημερινή ηγεσία του υπουργείου με την οποία ο ίδιος διατηρεί άριστες σχέσεις.

Ο κ. Φίλης αναφέρθηκε και στις παρεμβάσεις που γίνονται για την Αρκαδία και την Πελοπόννησο λέγοντας ότι είναι περιοχές που αντιμετωπίζονται με ενδιαφέρον απο την κυβέρνηση.

Στη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ παρών ήταν και χαιρέτησε τη διαδικασία ο Γιώργος Δαλιάνης πολιτευτής Αρκαδίας και στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τον απολογισμό του αλλά και τους νέους στόχους που έχουν τεθεί ανέλυσε ο απερχόμενος γραμματέας Τάσος Παπαζαχαρίας και ακολούθησε η τοποθέτηση του κ. Φίλη.

Οι εκλέκτορες από τις πέντε δημοτικές οργανώσεις του κόμματος (Τρίπολη, Μεγαλόπολη, Γορτυνία, Νότια και Βόρεια Κυνουρία) ψήφισαν και εξέλεξαν τα μέλη της Νομαρχιακής.

Τις επόμενες μέρες η νέα Ν.Ε. θα συνεδριάσει για να εκλεγεί ο Γραμματέας και να επιμεριστούν οι τομείς και οι αρμοδιότητες.
Τα νέα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας είναι (με αλφαβητική σειρά)
Γιαννακόπουλος Αθανάσιος
Κουλούρης Χρήστος
Μοίρα Μαρίνα
Μπακή Μαρία
Μπουρνάς Βασίλης
Παπαδημητρίου Αντώνης
Παπαζαχαρίας Αναστάσιος
Παπαϊωάννου Αντώνης
Τσιοτίνας Νίκος
Στάικου Γεωργία
Φαράντος Γιώργος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος