“Με μια ματιά”… στην Πελοπόννησο

-Με βάση τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για σήμερα Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Κορινθία, Μεσσηνία και Λακωνία.

-Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος αναγορεύτηκε επίτιμος δημότης Κορίνθου, στο δημοτικό θέατρο της πόλης. Ο Δήμαρχος της Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός, του παρέδωσε το χρυσό κλειδί της πόλης. Ο κ. Παυλόπουλος τόνισε πως “Η έδρα του δήμου σας, η Κόρινθος, είναι μια πόλη με μακραίωνη και περίλαμπρη ιστορία, με κρίσιμη μάλιστα σημασία για την εδραίωση της φυσιογνωμίας όχι μόνον του σύγχρονου Ελληνικού, αλλά και του Ευρωπαϊκού πολιτισμού.

-Πολιτική εκδήλωση για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα διοργανώνει η Τ. Ε. Κορινθίας αύριο Παρασκευή στις 7.30 στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου. Ομιλητής θα είναι ο Νίκος Κουτουμάνος μέλος της Κ.Ε και γραμματέας της Ε. Π. Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση ντοκουμέντων.

-Την Παρασκευή 30/6/2017 στις 3.00 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Δ.Σ. Μεγαλόπολης.

-Από τσίμπημα σφήκας πέθανε ενας 58χρονος από την Τρίπολη.

-Εναν άνδρα ανέσυραν εχθές νεκρό στελέχη του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής από τη Διώρυγα της Κορίνθου.

-Ενας 39χρονος στη Νεμέα έχασε τη ζωή του την ώρα που χειριζόταν τη μηχανή γκαζόν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες που ακόμα ερευνώνται, κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα.

-Σοβαρά τραυματίστηκε μια γυναίκα εχθές το μεσημέρι όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στη λεωφόρο ΟΗΕ Τρίπολης ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη.

-Σήμερα και αύριο συνεχίζεται το πρόγραμμα διανομής τροφίμων σε δικαιούχους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος, του Δήμου Τρίπολης, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στο ΚΕΑ, το διάστημα 1η Φεβρουαρίου έως 9 Ιουνίου και συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.

-Η διεύθυνση Αγρ. Οικ. & Κτηνιατρικής Π.Ε. Αρκαδίας ανακοίνωσε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 16 ατόμων στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει την ΠΕΜΠΤΗ 29-6-2017 και τελειώνει την ΔΕΥΤΕΡΑ 3-7-2017.

-Παρατείνονται οι εγγραφές στα ΕΠΑΛ μέχρι και της 7 Ιουλίου για τους ενδιαφερόμενος που θέλουν να εγγραφούν.

-Ο Σύλλογος συνταξιούχων
ΔΕΗ Πελοποννήσου-Αιτωλοακαρνανίας-Ηπείρου διοργανώνει συγκέντρωση σήμερα στις στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στην Τρίπολη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος