Μετεγγραφή στην Ελσίνκι πήρε ο Λάκωνας Γιώργος Κανελλόπουλος του Αστέρα Τρίπολης

Στην Ελσίνκι θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία, ο νεαρός Λάκωνας ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Κανελλόπουλος.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ο εν λόγω παίκτης, θα παίξει για την Ελσίνκι, με το καθεστώς της μετεγγραφής.

Δεν γνωστοποιήθηκαν περαιτέρω στοιχεία αυτής της εξέλιξης, ενω υπάρχει και η σχετική δήλωση του παίκτη, που αναφέρει οτι, “Νιώθω αληθινή ευγνωμοσύνη προς τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για όσα μου έχει προσφέρει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αφετηρία μου, τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Εύχομαι στον ΑΣΤΕΡΑ κάθε επιτυχία στο μέλλον, την αξίζει και για έναν λόγο παραπάνω. Διότι η δουλειά που γίνεται στον σύλλογο, από τις Ακαδημίες μέχρι και την πρώτη ομάδα, προσφέρει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Όπως συνέβη και στη δική μου περίπτωση“.

Ο Αστέρας Τρίπολης, ίσως είναι η πρώτη ομάδα σε πωλήσεις νεαρών παικτών, απόδειξη της εργασίας που γίνεται στις Ακαδημίες της εταιρείας. Ο Κανελλόπουλος, που έφτασε μέχρι και την Εθνική Ελπίδων, φέτος, δεν είχε συμμετοχές στην ανδρική ομάδα. Ο παίκτης, ήδη, έβγαλε και τις σχετικές φωτογραφίες με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος