Οι φυσιολάτρες του Συλλόγου Πεζοπόρων και Ορειβατών Καλαμάτας «Ο Ευκλής» την Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2025, θα εξορμήσει στον Βόρειο Υμηττό, το βουνό της Αττικής, το οποίο είναι προστατευμένος βιότοπος του NATURA 2000.
Στην εκδρομή αυτή μπορούν, να συμμετάσχουν και εκδρομείς, ώστε να δουν κάποια από τα αξιοθέατα του βουνού, με ελάχιστη πεζοπορία.
Στοιχεία διαδρομής :
Απόσταση: 8,5 χλμ.
Διάρκεια διαδρομής: 4 ώρες μαζί με τις στάσεις.
Βαθμός Δυσκολίας: Α΄+ (1/5).
Θετική υψομετρική: 460
Οπωσδήποτε θα έχουμε μαζί μας ΦΑΚΟ ΚΕΦΑΛΗΣ και προστατευτικό ΚΡΑΝΟΣ για την είσοδό μας στα σπήλαια.
Κράνη έχει ο σύλλογος, που μπορεί, να σας δανείσει, επικοινωνήστε μαζί μας.
Ραντεβού εκκίνησης: 7:00 π.μ. πίσω από τα γραφεία του συλλόγου (Αριστομένους 56) στην διασταύρωση Ψαρών και Μακεδονίας, μπροστά από το Σ/Μ ΑΒ.
Το πρόγραμμα της εξόρμησης μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών (καιρός, δυσκολία διαδρομής, δυνατότητες συμμετεχόντων κλπ.) με ευθύνη του συντονιστή.
Ενημερώστε τον συντονιστή της εξόρμησης για τυχόν προβλήματα υγείας.
Όποιο άτομο συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του, όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003, Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η δραστηριότητα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ
Μετακίνηση με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν.
Κόστος λεωφορείου: 25 ευρώ για όλους.
Κρατήσεις θέσεων αποκλειστικά με την αγορά του εισιτηρίου.
Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, απογευματινές ώρες:
Στο τηλέφωνο του συλλόγου 697 425 2234 ή στο φβ σελίδα: Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ ή στο instagram: efklis_pezoporikos_kalamatas
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος