Με νερό από τις πηγές της Στυμφαλίας υδρεύεται αποκλειστικά η Κόρινθος

Με νερό, αποκλειστικά απ’ τη Στυμφαλία, υδρεύεται η Κόρινθος και τέσσερις κοινότητες, σύμφωνα με ανακοινώσεις των υπευθύνων του δήμου.

Σε συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε, ο δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος, είπε τα εξής για το θέμα:

“Από την 1η Δεκεμβρίου και στο εξής η Κόρινθος, η Αρχαία Κόρινθος, τα Εξαμίλια, η Ξυλοκέριζα και ο Σολομός, υδρεύονται αποκλειστικά με νερό Στυμφαλίας.

Η αλλαγή στις καιρικές συνθήκες, επέτρεψαν την υδροδότηση αυτή, ωστόσο, θέλω και αυτή τη φορά να ζητήσω την σύνεση των πολιτών στην χρήση του νερού αφού, υπάρχουν ακόμα και σήμερα αρκετές περιοχές στις οποίες καταγράφεται υπερβολική χρήση.

Επειδή για τις μετρήσεις αυτές, είναι πολύ πιθανόν να ευθύνονται διαρροές, ζητώ την συνεργασία των πολιτών, να ενημερώνουν όπου εντοπίζουν βλάβη την ΔΕΥΑΚ, ώστε άμεσα να επιλύεται το πρόβλημα”.

Ο τεχνικός προιστάμενος της αρμόδιας δημοτικής επιχείρισης, Δημήτρης Παπαγεωργίου, από την πλευρά του, αναφέρθηκε σε ένα σημαντικό ζήτημα, εκείνο των χρόνιων οφειλών προς την ΔΕΥΑΚ.

Ζήτησε απ’ τους πολίτες, να ρυθμίσουν με ευνοϊκούς όρους, τα ποσά που οφείλουν, αφού μόνο έτσι η επιχείρηση θα κατορθώσει να είναι λειτουργική και αποτελεσματική.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος