Λεωνίδιο: Εκδήλωση για την αειφορία και το μέλλον του πολεοδομικού σχεδιασμού

Διαβούλευση με θέμα «Σχεδιάζοντας (για) την αειφορία στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Απριλίου 2025, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα της βιβλιοθήκης του Συλλόγου “Το Λεωνίδιο”.

Η δράση εντάσσεται στον κύκλο εκδηλώσεων με τίτλο «Συνδιαμορφώνοντας τον κοινό μας τόπο», που οργανώνεται από ειδική ομάδα εργασίας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Η εκδήλωση έχει στόχο τη συμμετοχική διαβούλευση για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΤΠΣ) του δήμου, στο πλαίσιο των αντίστοιχων διαδικασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληρη τη χώρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν θέματα που σχετίζονται με τον χωρικό σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική κληρονομιά, την τοπική ταυτότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη, ενώ θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό για την ανάδειξη προτάσεων και προβληματισμών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος