Γραφείο ενημέρωσης επιχειρήσεων λειτουργεί στο Κιάτο. Θα λειτουργήσει απ’ την Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2025 και κάθε Τετάρτη. Ήταν μία πρωτοβουλία της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κορινθίας. Το γραφείο γίνεται σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου.
Στόχος είναι η ενίσχυση της επικοινωνίας και η παροχή πρακτικής στήριξης στις επιχειρήσεις της δυτικής Κορινθίας. Το γραφείο, αναφέρει το Επιμελητήριο, θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη, απ’ τις 10 το πρωί, έως τις 2 το μεσημέρι, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου.
Οι επαγγελματίες της περιοχής, θα μπορούν να έχουν ενημέρωση για προγράμματα, για επιχειρηματικές ευκαιρίες, αγορές, τάσεις, για πρόσβαση σε κατάρτιση και επιμόρφωση. Με την ενέργεια αυτή, η διοίκηση του Επιμελητηρίου, επιδιώκει να βελτιώσει την αμεσότητα και την ποιότητα της υποστήριξης προς τις επιχειρήσεις της δυτικής Κορινθίας, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες τους.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος