Λακωνία: Ψυχολόγοι δίπλα στα παιδιά της αδικοχαμένης Ελόνας – Στην Αλβανία η σορός της

Στο πλευρό των δυο ανήλικων γιών της 36χρονης Ελόνας, που δολοφονήθηκε από τον 40χρονο σύζυγό της στον Βλαχιώτη του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, βρίσκονται ειδικοί ψυχολόγοι, προκειμένου να τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν τη νέα πραγματικότητα.

Ο σύζυγός της και πατέρας τους, τα ξημερώματα της Κυριακής την στραγγάλισε, μέσα στο σπίτι που έμεναν την ώρα που εκείνα κοιμούνταν για να μπορέσουν να ξυπνήσουν το πρωί και να πάνε στο Δημοτικό Σχολείο.

Αυτός ήταν που τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι «καβγάδισε με τη γυναίκα του και νομίζει πως την σκότωσε».
Τα παιδιά από την πρώτη κιόλας στιγμή αγκαλιάστηκαν και φιλοξενούνται από τον αδερφό της αδικοχαμένης Ελόνα.

Ο αδελφός της μάλιστα μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι το ζευγάρι ήταν δέκα χρόνια παντρεμένο, τα τελευταία τρία χρόνια ζούσε στον Βλαχιώτη και δούλευαν ως εργάτες γης.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι λίγες ώρες πριν το έγκλημα ήταν μαζί με την αδελφή του, μέχρι που εκείνη του είπε ότι έπρεπε να πάει στο σπίτι να μαγειρέψει για τα παιδιά της και τον σύζυγό της.

Σήμερα, ο αδελφός συνόδευσε την άτυχη αδελφή του στον τόπο καταγωγής τους στην Αλβανία, προκειμένου να γίνει η κηδεία της και να ενταφιαστεί.

Ο καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος, που θα παρουσιαστεί την Τετάρτη στον Εισαγγελέα Σπάρτης για να απολογηθεί για την πράξη του, δεν είχε απασχολήσει τις αρχές μέχρι τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής.

Όσο για την Ελόνα σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε καταγγείλει περιστατικό κακοποιητικής συμπεριφοράς ή ενδοικογενειακής βίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος