Λακωνία: Νέα ποδοσφαιρική ομάδα στη Σπάρτη

Μια νέα ποδοσφαιρική, αθλητική δύναμη, αναδύεται στην Λακωνία. Ο Π.Α.Σ. Σπάρτης, δημιουργήθηκε το 2021 από μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν και ασχολούνται καθημερινά με τον αθλητισμό. Μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία και έχουν ένα κοινό όραμα για τους στόχους και τον τρόπο που πρέπει να λειτουργεί ένας αθλητικός σύλλογος.

Η προσπάθεια αφορά την στήριξη και την ανάδειξη του Λακωνικού αθλητισμού μέσω των αθλητών και των προπονητών που κατά κύριο λόγο θα προέρχονται από την περιοχή αυτή.

Η πρώτη ομάδα θα αποτελείται στην πλειοψηφία από αθλητές 15 έως 20 ετών και θα υπάρχει μια εξελικτική διαδικασία από τα πρώτα βήματα του παιδιού με τον Αθλητισμό έως την ανδρική ομάδα. Στόχος είναι να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Για όποιον ενδιαφέρεται και θελήσει να στηρίξει ή και να συμμετάσχει σε αυτήν την προσπάθεια πολύ σύντομα θα υπάρξει διεξοδική πληροφόρηση για τον τρόπο επικοινωνίας, καθώς και αναλυτική ενημέρωση για τους στόχους και το όραμα του συλλόγου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος