Λακωνία: 9ος «Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Ταϋγέτου»

Ο 9ος «Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Ταϋγέτου» (ακριβής μέτρηση 22.400 μ.), καθώς και ο 5ος αγώνας 5,5 χλμ. «Διάσχιση ποταμού Κάστορα» και ο αγώνας παιδιών 1 χλμ. για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί της Κυριακής και ώρα 10:00 πμ για τον Ορεινό Ημιμαραθώνιο, στις 10:30΄ πμ για τον αγώνα των 5,5 χλμ. και στις 10:40΄ πμ για τον αγώνα του 1 χλμ. για παιδιά σχολείων.

Όλες οι εκκινήσεις θα δοθούν επί του κεντρικού δρόμου του Καστορείου, ενώ μετά το πέρας του τερματισμού θα γίνουν οι απονομές στον ίδιο χώρο.

Διοργανωτής είναι ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης με την υποστήριξη της Τοπική Κοινότητα Καστορείου του Δήμου Σπάρτης. Την τεχνική διεύθυνση του αγώνα έχουν ο Ελληνικός Σύνδεσμος Αγώνων Μεγάλων Αποστάσεων «Οι Αθάνατοι» και οι «Σπαρτιάτες Δρομείς». Την εμπειρία του στον εν λόγω αγώνα προσφέρει ο Σύλλογος Φίλων Ταϋγέτου «Η Λουσίνα».

«Ο Αθλητικός Οργανισμός στηρίζει τέτοιες προσπάθειες, που σκοπό έχουν την αθλητική άμιλλα των αθλητών και διάδοση του αθλήματος, καθώς και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας όπου διεξάγεται ο κάθε αγώνας», αναφέρει ο πρόεδρος του οργανισμού, Σταύρος Περγαντής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος