Η Super League έκανε γνωστές τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγές των αναμετρήσεων για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος για την σεζόν 2020-2021.
Ο Αστέρας Τρίπολης θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», την Κυριακή στις 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30.
Τα πρώτα παιχνίδια της Super League, ορίστηκαν την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, με τον Άρη Θεσσαλονίκης να υποδέχεται την Λαμία στις 18:15 και τον ΠΑΟΚ να παίζει στην Τούμπα με την ΑΕΛ στις 20:30.
Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου έχουμε τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό, ενώ Κυριακή θα διεξαχθεί το Ατρόμητος – Βόλος στις 18:15.
Όσον αφορά τους αγώνες που αναβλήθηκαν, το Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα ορίστηκε στις 21 Οκτωβρίου (18:15) στη Ριζούπολη και το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου (19:30).
πηγή φωτο: www.eurokinissi.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος