Κορoνοϊός: Κέντρα αιμοληψίας και αναλώσιμο υλικό από την περιφέρεια Πελοποννήσου

Η αγορά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όλων των αναλώσιμων υλικών που απαιτούνται στο πλαίσιο της προσπάθειας αποτροπής διάδοσης του κορoνοϊού, καθώς επίσης και η αγορά isobox για να εγκατασταθούν όπου αυτά κρίνεται ότι είναι αναγκαία, αποφασίστηκε στη σύσκεψη της επιτελικής επιτροπής της Περιφέρειας, που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη.

Στην ίδια σύσκεψη, δόθηκαν από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, οδηγίες προς τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες -οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτή μέσω τηλεδιάσκεψης- να οργανώσουν, σε συνεργασία με τους διοικητές των νοσοκομείων, Κέντρα Αιμοληψίας εκτός των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Όπως τονίστηκε, μέχρι την Παρασκευή 20 Μαρτίου, οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες, θα πρέπει να έχουν οργανώσει συσκέψεις όλων των φορέων της περιοχής τους, προκειμένου να υπάρξει η προσφορά της αναγκαίας ποσότητας αίματος, κατά Περιφερειακή Ενότητα.

Τα εν λόγω Κέντρα Αιμοληψίας, πρόκειται να οργανωθούν σε αίθουσες κεντρικών σχολείων, μετά από συνεργασία με τις αρμόδιες κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

πηγή είδησης και πηγή φωτό: www.ppel.gov.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος