Κόρινθος: Υπο μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων στη Νεμέα

Υπο μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α.) στη Νεμέα Κορινθίας, προκαλώντας συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις τοπικές αρχές.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 36 πυροσβέστες, οι οποίοι είναι οργανωμένοι σε 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, με την υποστήριξη 8 πυροσβεστικών οχημάτων και 1 ελικοπτέρου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η φωτιά προς στιγμήν είχε λάβει διαστάσεις εντός του ΧΥΤΑ λόγω των εύφλεκτων υλικών που βρίσκονται στον χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων. Η πυροσβεστική υπηρεσία, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για τον έλεγχο και την κατάσβεση της φωτιάς.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν επίσης μηχανήματα έργου και υδροφόρες από τον Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), τα οποία συνδράμουν σημαντικά στη μάχη κατά της πυρκαγιάς, διασφαλίζοντας την παροχή νερού και διευκολύνοντας τις προσπάθειες των πυροσβεστών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος