Κόρινθος: Νεκρός 30 χρονος έπειτα από έκρηξη σε υπόγειο καταστήματος (video)

Ένας άνθρωπος εντοπίστηκε νεκρός έπειτα από ισχυρή έκρηξη λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε χώρο εκδηλώσεων – catering, στο υπόγειο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.  Η ισχυρή έκρηξη θορύβησε, όλη σχεδόν την πόλη της Κορίνθου.

Κόρινθος: Νεκρός 30 χρονος έπειτα από έκρηξη σε υπόγειο καταστήματος (video)Όπως γνωστοποιήθηκε απ’ την Αστυνομία και απ’ την Πυροσβεστική, ανασύρθηκε νεκρός απ’ τους κατεστραμένους χώρους της επιχείρησης, ένας 30χρονος, ινδός υπήκοος. Ο άτυχος 30χρονος, βρισκόταν στην Ελλάδα τα τελευταία 8 χρόνια, όπου εργαζόταν σε διάφορες επιχειρήσεις. Το ντελευταίο καιρό, ήταν εργαζόμενος στην επιχείρηση στης οποίας το κτίριο σημειώθηκε η έκρηξη.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, καταγράφηκε στις 12.20, μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 28 Μαρτίου 2022.

Η έκρηξη, σημειώθηκε σε επιχείρηση (υπηρεσίες κέτερινγκ – εστίασης) πίσω απ΄ το στρατόπεδο της πόλης. Υπήρξε εκδήλωση πυρκαγιάς και προκλήθηκαν ζημιές στο οίκημα.

Κατά την διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς, οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενημερώθηκαν για την πιθανότητα ύπαρξης εγκλωβισμένου, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε η σορός του 30χρονου.

Υπήρξε εκδήλωση πυρκαγιάς και προκλήθηκαν ζημιές.

Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα, με δώδεκα πυροσβέστες. Η φωτιά κατασβέστηκε τα ξημερώματα.

Μετά το πέρας του επιχειρησιακού έργου από πλευράς Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, θα ακολουθήσει η διαδικασία διερεύνησης, για τα αίτια της έκρηξης.

Κόρινθος: Νεκρός 30 χρονος έπειτα από έκρηξη σε υπόγειο καταστήματος (video) Κόρινθος: Νεκρός 30 χρονος έπειτα από έκρηξη σε υπόγειο καταστήματος (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος