Κόρινθος : Δρομολογείται η μεταφορά 600 Αφγανών προσφύγων στο στρατόπεδο

Στο στρατόπεδο της Κορίνθου θα μεταφερθούν τις επόμενες μέρες οικογένειες Αφγανών προσφύγων στα πλαίσια του σχεδίου που εφαρμόζει η κυβέρνηση για την αποσυμφόρηση των νησιών της χώρας μας.

Αυτό προέκυψε από τη χθεσινή συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασ. Νανόπουλο, βουλευτές και άλλους φορείς.
Η συνάντηση έγινε για να επιδοθεί ψήφισμα του Δ.Σ. Κορίνθου με τις αντιρρήσεις της τοπικής κοινωνίας μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο φιλοξενίας προσφύγων.

Στη συνάντηση αυτή, ο κ. Χρυσοχοίδης γνωστοποίησε, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ότι θα μεταφερθούν τις επόμενες μέρες πενήντα μεταλλικές κατασκευές ΤΟΛ των 12 ατόμων η κάθε μία, όπου θα φιλοξενηθούν 600 άτομα που θα μείνουν για δύο μήνες.

Επίσης μέσα στο χώρο θα λειτουργήσει ιατρείο και θα υπάρχουν σαράντα αστυνομικοί μέσα στην πόλη προκειμένου να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενα περιστατικά εγκληματικότητας.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος