Κορινθία: Τριαθλική συνάντηση στην Λίμνη Δόξα

Ένα ειδυλλιακό τοπίο στην Ορεινή Κορινθία “πνιγμένο” στο πράσινο, με παραδοσιακά χωριά και πάμπολλα αξιοθέατα, η μαγευτική Λίμνη Δόξα, θα φιλοξενήσει και πάλι φέτος τη συναρπαστική τριαθλητική συνάντηση, που διοργανώνει η Τransition Sports, σε συνεργασία με τον Δήμο Σικυωνίων και λοιπούς τοπικούς φορείς!

Σε υψόμετρο 900μ., μέσα στα έλατα, ο ξεχωριστός αυτός αγώνας διεξάγεται σε ιδιαίτερα φιλικές και ασφαλείς συνθήκες μέσα και περιμετρικά της λίμνης.

Έτσι μαζί με το αθλητικό event συνδυάζουμε και μια δροσιά του απογεύματος του Σαββάτου 2 Ιουλίου! φανταστική απόδραση από την πόλη, αφού ο Φενεός απέχει μόνο 2 ώρες απ’ την Αθήνα (160χμ.)

Η τοποθεσία προσφέρεται ιδανικά για μονοήμερη εκδρομή, ή όσοι θέλετε, και από Παρασκευή: το βράδυ υπάρχει παραδοσιακό pasta-party με ντόπιες χυλοπίτες και μυζήθρα σε τοπική ταβέρνα!

Ο αγώνας περιλαμβάνει sprint απόσταση τριάθλου (750 μ. κολύμπι, 20 χιλ. ποδήλατο, 5 χιλ. τρέξιμο), ατομικό και ομαδικό. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 6 η ώρα το απόγευμα του Σαββάτου. Το τρέξιμο και το ποδήλατο θα γίνει γύρω από τη λίμνη σε άσφαλτο και σε φλατ έδαφος, ο δε αγώνας θα είναι non-draft και με κριτές ως προς το ποδηλατικό σκέλος.

*Ως προς το τρέξιμο, αυτό έχει γύρω στα 100 με 200 μέτρα χώμα βγαίνοντας από τη ζώνη αλλαγής μέχρι την άσφαλτο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος