Κοπή πίτας δήμου Τρίπολης : Η Τρίπολη θα γίνει κέντρο φαρμακευτικών προϊόντων σε Ελλάδα και Ευρώπη

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα, έκοψε ο δήμος Τρίπολης, στο παλαιό Δημαρχείο της πόλης.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού, Άννα Καλογεροπούλου, αλλά και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής.

Συμμετείχαν η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τρίπολης, Γεωργία Παναγοπούλου, αντιδήμαρχοι, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι.

Μεταξύ, άλλων, ο δήμαρχος Κώστας Τζιούμης, είπε τα εξής:

( …) Για τον Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ελπίζουμε το 2023 ότι θα είναι μια καλύτερη χρονιά. Ήδη, οι επενδύσεις στη ΒΙΠΕ, από τις φαρμακοβιομηχανίες του κ. Δέμου, της ELPEN και υπάρχουν κι άλλες, δίνουν μια νότα αισιοδοξίας στην περιοχή μας.

Οι χρηματοδοτήσεις που θα τρέξουν από το πρόγραμμα της μεταλιγνιτική περιόδου, αν τις εκμεταλλευτούμε, θα μπορέσουν να δώσουν μια ώθηση αναπτυξιακή.

Το 2023 είναι χρονιά εκλογών. Είμαι σίγουρος ότι για τον Δήμο Τρίπολης, η πορεία των εκλογών θα είναι ομαλή και ήσυχη.

Να σημειώσω ότι με την Περιφέρεια ο Δήμος Τρίπολης έχει άριστη και εποικοδομητική συνεργασία, όπως και με άλλους φορείς “.

Κοπή πίτας δήμου Τρίπολης : Η Τρίπολη θα γίνει κέντρο φαρμακευτικών προϊόντων σε Ελλάδα και Ευρώπη
fb δήμου Τρίπολης

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, αφού έδωσε τις ευχές του, τόνισε: ” Το μέλλον της Τρίπολης, στηρίζεται στην Βιομηχανική της Περιοχή, στην ανάπτυξη και στην επέκτασή της.

Από τότε που δραστηριοποιήθηκε ο κ. Κωνσταντακόπουλος, άλλαξε η μοίρα της Μεσσηνίας. Και αλλάζει και η μοίρα της Λακωνίας από τη δραστηριοποίησης του Ιδρύματος Νιάρχος.

Αντίστοιχα, αυτό θα γίνει και στην Τρίπολη, με την επένδυση του κ. Δέμου και άλλων επιχειρηματιών, αφού η πόλη θα γίνει κέντρο παραγωγής φαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ας είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Όλους μας συμφέρει η Τρίπολη να είναι η Πρωτεύουσα της Περιφέρειας. Όλοι πρέπει να το στηρίξουμε αυτό και πρώτος το κάνω εγώ που δεν έχω λείψει ούτε μια μέρα από την Τρίπολη.”

Ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, δήλωσε τα εξής: ” ειδικά αυτά τα χρόνια του covid, έγιναν βήματα εκσυγχρονισμού της δημόσιας διοίκησης. Ευκαιρίες υπήρχαν και πάντοτε θα υπάρχουν. Εμείς οι αυτοδιοικητικοί, πρέπει να τις αξιοποιούμε γρήγορα, με αποτελεσματικότητα και διαφάνεια “.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, ανέφερε τα εξής: ” μέσα στο 2022, είχαμε περίπου 140 νέες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ δεν είχαμε απολύσεις. Ο Αρκάς επιχειρηματίας, έχει φιλότιμο και σέβεται το εργαζόμενο”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος