Κλειστές την Πέμπτη όλες οι σχολικές μονάδες της Αργολίδας

Με απόφαση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, αποφασίστηκε το κλείσιμο όλων των Δημοτικών, Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Άργους Μυκηνών, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Α βάθμια και Β βάθμια), όλων των ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) αύριο Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023.

Το κλείσιμο, έχει να κάνει με τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, που θα επικρατήσουν στην χώρα και ίσως επηρεάσουν και τις περιοχές του δήμου Άργους – Μυκηνών.

Το επόμενο 24ωρο, αφού εκτιμηθούν εκ νέου οι καιρικές συνθήκες, ο δήμος Άργους – Μυκηνών, όπως ενημερώνει, θα εκδοθεί ανακοίνωση για την λειτουργία ή μη, των σχολικών μονάδων, για την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Κλειστές οι σχολικές μονάδες και στο δήμο Ναυπλιέων

Σύμφωνα με ανάρτηση του δήμαρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023, οι σχολικές μονάδες του δήμου Ναυπλιέων (παιδικοί σταθμοί, βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) δεν θα λειτουργήσουν, την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023.

Κλειστά σχολεία σε δήμο Επιδαύρου και σε δήμο Ερμιονίδας

Κατόπιν της επείγουσας ειδοποίησης απ’ την Πολιτική Προστασία, για τον περιορισμό των μετακινήσεων, δύο ακόμα δήμοι, προέβησαν σε ανακοινώσεις. Στο δήμο Επιδαύρου, την Πέμπτη, 26 του μήνα, όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, θα παραμείνουν κλειστά. Το ίδιο θα γίνει και στο δήμο Ερμιονίδας. Όλα τα σχολεία, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (και τα ΚΔΑΠ, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί), θα μείνουν την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, κλειστά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος