Κινητικότητα για το έργο άρδευσης της Κυνουρίας από τις πηγές του Αναβάλου

Σύσκεψη για το θέμα που αφορά την υλοποίηση του έργου άρδευσης από τις πηγές του Αναβάλου, των γεωργικών εκτάσεων του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, έγινε πρόσφατα στην Αθήνα και στο αρμόδιο Υπουργείο.

Εκπρόσωποι της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, είχαν συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά και με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου, Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Οι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας, ενημέρωσαν τον Υπουργό για την περιβαλλοντική μελέτη και για το θέμα των τευχών δημοπράτησης του έργου.

Κινητικότητα για το έργο άρδευσης της Κυνουρίας από τις πηγές του ΑναβάλουΗ πολιτική ηγεσία, συζήτησε όλες τις επί μέρους λεπτομέρειες της χρηματοδότησης και της κατασκευής του έργου, ενώ ενημερώθηκε και για τα υπόλοιπα αρδευτικά έργα (π.χ. Τάκα) που σχεδιάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο Υπουργός, δεσμεύθηκε να επισκεφθεί, εντός του επόμενου μήνα την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου και σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, θα ανακοινώσει τα έργα που θα ενταχθούν στο Πρόγραμμα της Αγροτικής Ανάπτυξης και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος