Κατασκευή τριών συγκοινωνιακών κόμβων στο δήμο της Τρίπολης

Στα έργα που αφορούν στην κατασκευή τριών οδικών κόμβων προϋπολογισμού 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος της Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης. Ο ένας θα γίνει στη θέση “Πλάτσα”, ο επόμενος στη διασταύρωση της Κοινότητας Σκοπής και ο τρίτος, στις Ρίζες Τεγέας. Για το λόγο αυτό πρόσφατα υπογράφηκε και σύμφωνο συνεργασίας με την Περιφέρεια και τον οργανισμό “Άρκαδία 2020” (ΤΑΠΤοΚ).

«Με τα τρία αυτά έργα αντιμετωπίζουμε ένα σοβαρό πρόβλημα οδικής ασφάλειας στον Δήμο μας. Οι διαδικασίες θα πραγματοποιηθούν από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, μέσω του προγράμματος ΤΑΠΤΟΚ. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι 1.500.000 ευρώ, διοχετεύονται μέσω έργων, στον δήμο μας, από ευρωπαϊκά χρήματα», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Παράλληλα ο δήμαρχος τόνισε, ότι πρόσφατα υπογράφτηκε και η σύμβαση για την ασφαλτόστρωση του δρόμου, από το χωριό Καρδαρά έως το Χιονοδρομικό Κέντρο Οστρακίνας.

«Το χιονοδρομικό κέντρο ευελπιστούμε να επαναλειτουργήσει από φέτος το χειμώνα και να αποτελέσει ξανά πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες στην περιοχή μας. Ο επόμενος στόχος, σε συνεργασία με τον Δήμο Γορτυνίας, είναι και το κομμάτι του δρόμου από το Χιονοδρομικό προς τη Βυτίνα», σημείωσε ολοκληρώνοντας ο Κώστας Τζιούμης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος