Καρύταινα: Απόδοση τιμών στους Αθανάσιο και Μαρίνα Μαρτίνου

Ο δήμος Μεγαλόπολης και ο Σύλλογος των Καρυτινών, θα αποδώσουν τιμές στους Αθανάσιο και Μαρίνα Μαρτίνου, σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στην ιστορική Καρύταινα του δήμου Μεγαλόπολης.

Η εκδήλωση της απόδοσης τιμών θα λάβει χώρα το Σάββατο, 17 Μαίου 2025, στην Καρύταινα, στο πλαίσιο του εορτασμού του Πολιούχου Αγίου Αθανασίου. Η εκδήλωση της απόδοσης των τιμών, θα γίνει στις 10.30 το πρωί, στην αίθουσα του αρχοντικού Νίκου Δημητρακόπουλου.

Αμέσως μετά, στις 11.30, θα γίνει η παρουσίαση του αρχαιολογικού έργου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας, στο πλαίσιο της αναστήλωσης του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής. Μετά την παρουσίαση και τις ομιλίες, θα γίνει ξενάγηση στην έκθεση με θέμα ” το έργο της αναστήλωσης και της αποκατάστασης του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος