Κανονικά τα μαθήματα τένις στο ΔΑΚ Τρίπολης

Το άθλημα της αντισφαίρισης εξακολουθεί για ακόμη μια φορά να δείχνει το πόσο ανθεκτικό είναι στην πανδημία του covid19, δίνοντας ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στα μέτρα πρόληψης. Η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, περιορίζει μεν τις μετακινήσεις αλλά αφήνει ανοιχτές τις οργανωμένες αθλητικές δομές.

Σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ, η μετακίνηση προς το χώρο άθλησης του ΔΑΚ Τρίπολης, όπου αποτελεί και την έδρα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης μπορεί να γίνεται μόνο με τα πόδια ή με ποδήλατο και κωδικό 6, αποκλείοντας ουσιαστικά το αυτοκίνητο και τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Πιο συγκεκριμένα ύστερα από την εισήγηση της Γ.Γ.Α. και την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους αθλητές / μέλη μας και σε κάθε νέο ενδιαφερόμενο, που θέλει να αθληθεί μαζί μας, ότι:

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με έδρα το ΔΑΚ Τρίπολης από σήμερα Παρασκευή 5/3 θα είναι ανοιχτός τις ώρες 09:00 πμ με 18:00 μμ.

Ακολουθώντας πιστά τις αποφάσεις-οδηγίες της Κυβέρνησης και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τα οποία μας έχουν κοινοποιηθεί, θα συνεχίσουμε να αθλούμαστε με απόλυτη ασφάλεια προς τα μέλη και τους εαυτούς μας.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Βαλασόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος