Καναβέτας: «Στην Γ.Σ θα αναλυθούν και θα αποδοθούν οι ευθύνες»

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Παναρκαδικού Ηλίας Καναβέτας οι ευθύνες για τον υποβιβασμό της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα θα αναλυθούν, θα ανακοινωθούν και θα αποδοθούν εκεί που πρέπει!

«Φίλες και φίλοι, η σεζόν ολοκληρώθηκε με αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλαμε. Οι ευθύνες θα αναλυθούν, θα ανακοινωθούν στη Γενική Συνέλευση και θα αποδοθούν εκεί που πρέπει.
Με το μήνυμά μου, θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και όλους όσους εργάστηκαν για να ανταποκριθούμε σε μία απαιτητική κατηγορία μέσα σε δύσκολους καιρούς λόγω πανδημίας και οικονομικών δεδομένων.
Θέλω να ευχαριστήσω τους, λίγους ή πολλούς, δεν έχει σημασία τώρα, που μας βοήθησαν και θα αναφερθούν στη Γενική Συνέλευση, αλλά και αυτούς που στάθηκαν απέναντί μας και επίσης θα κατονομαστούν.
Ως Παναρκαδικός θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Ερμή Μελιγούς για την κατάκτηση του κυπέλλου Αρκαδίας, και σε όσους έχουν απορίες ή προχωρούν σε εύκολα σχόλια, με χαρά θα τους υποδεχτούμε στη Γενική μας Συνέλευση όπου όλα και όλοι θα μπουν στη θέση τους.
Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση,
Ηλίας Καναβέτας»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος