Καμπάνια ενημέρωσης ξεκινά η “Αλληλεγγύη” της Αργολίδας

Καμπάνια ενημέρωσης και κινητοποίησης για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου ξεκινά από το ερχόμενο Σάββατο 15 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Αργολίδας «Η Αλληλεγγύη».

Ο τίτλος της καμπάνιας που θα περιλαμβάνει ανοιχτές ομιλίες και δράσεις που θα αφορούν όχι μόνο ασθενείς αλλά και όποιον ενδιαφέρεται για τη σωματική και ψυχική του υγεία είναι «Η γνώση είναι δύναμη!».

Στην πρώτη εκδήλωση του Σαββάτου που θα γίνει στις 18:30 το απόγευμα στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος”, στο Άργος, θα κατατεθούν επιστημονικές απόψεις για την «Κληρονομικότητα, στρες, συναισθηματική κατάσταση στην πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου».

Ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Παρασκευή Αποστόλου, MSc., Μοριακή Βιολόγος από το Εργαστήριο Μοριακής Διαγνωστικής – ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, Μάριος Σεβρισαριανός, MPhil, Ψυχολόγος – Κλινικός Αναλυτής qEEG, από το Παλλάδιο Κέντρο Αποκατάστασης, Ελισάβετ Γεωργίου, MSc., Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, Υπεύθυνη του Προγράμματος Ψυχολογικής Υποστήριξης & Ενδυνάμωσης ασθενών & φροντιστών του Συλλόγου “Η Αλληλεγγύη”.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, υποστηρίζεται από το Εργαστήριο Μοριακής Διαγνωστικής του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, το Παλλάδιο Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας της Τρίπολης και την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος