Κ. Τζιούμης: “Πάμε καλά, προχωράμε μπροστά με σκυμμένο το κεφάλι “

Με αφορμή την συμπλήρωση τριών χρόνων απ’ την στιγμή που η παράταξη Κώστα Τζιούμη, ανέλαβε τα καθήκοντά της, στον δήμο της Τρίπολης, ο δήμαρχος, προχώρησε σε ηχητικό, συνοπτικό, μήνυμα απολογισμού.

Αναφέρθηκε στις εντάξεις έργων, στις συμβάσεις, στις δημοπρατήσεις, στις αναπλάσεις, στο open mall, στην ολοκλήρωση των μελετών, στην εκτέλεση της αγροτικής οδοποιίας, στα αντιπλημμυρικά έργα και σε άλλες παρεμβάσεις που έγιναν, γίνονται ή θα γίνουν.

Μίλησε για το δίκτυο όμβριων υδάτων, για το Σχέδιο της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, για τα μουσεία, για τα υπόγεια του Δικαστηρίου, για τα Ευρωπαικά Προγράμματα, για τις παρεμβάσεις στα σχολεία, για τις ενεργειακές αναβαθμίσεις, για τις δομές ΑμέΑ, για το ΤΕΒΑ, για τα σπήλαια του Κάψια, για τα μονοπάτια, για τις ιστορικές διαδρομές, για τον περίπατο σε Αλέα, για το Λεβίδι.

Στάθηκε στις ανακατασκευές, στις δημοπρατήσεις και στις αναβαθμίσει των αθλητικών χώρων, στις παιδικές χαρές, στις πεζοδρομήσεις, στις ασφαλτοστρώσεις, στο τέλος των χωματερών, στην προμήθεια νέων κάδων και καλαθιών, στα μηχανήματα έργα, στα νέα αυτοκίνητα του δήμου, στο πράσινο, στις φυτεύσεις, στις παρεμβάσεις των αυτοκινήτων έργου στα χωριά, στο Πάσχα, στις εκδηλώσεις, στους στολισμούς, στο ψηφιακό έκθεμα, στο θερινό σινεμά, στην Ευρωπαική Εβδομάδα Κινητικότητας, στα θεατρικά, στο πάρκο αναρρίχησης της Νεστάνης, στον Βιολογικό Λεβιδίου, στην ΔΕΥΑΤ, στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης.

Στον επίλογο, ο Κώστας Τζιούμης, είπε τα εξής:

” (…) Σας καλώ να εμπιστευτείτε και να στηριχτείτε στα μάτια σας σχετικά με την κρίση και αποτίμηση του έργου μας, της μέχρι τώρα προσφοράς μας.

Προσωπικά, πάντως, εγώ και οι συνεργάτες μου, όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου, μπορούμε, χωρίς επιφυλάξεις, να σας πούμε και να σας διαβεβαιώσουμε, κοιτάζοντάς σας στα μάτια, ότι ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.

Και πιστεύουμε στο και πασχίζουμε για το καλύτερο – και θα το πετύχουμε με την βοήθεια και τη συμμετοχή ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ, ώστε η Τρίπολη αύριο να είναι ομορφότερη, πλουσιότερη, καλύτερη από αυτήν του σήμερα.

Η Τρίπολη και το τελευταίο χωριό μας!

Προχωράμε μπροστά με σκυμμένο το κεφάλι!

Τρία χρόνια συμπληρώνονται, την 1η Σεπτεμβρίου 2022, από τη στιγμή που η δημοτική αρχή Τρίπολης ανέλαβε τα καθήκοντά της”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος