Ήττα με καλή εμφάνιση για τον Οίακα Ναυπλίου

Μετά από καιρό η ομάδα της Αργολίδας αγωνίστηκε στην έδρα της, για την 3η αγωνιστική του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος Μπάσκετ της Α2 των Ανδρών, αντιμετωπίζοντας την πολύ δυνατή ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Ο Οίακας στην πιο καλή του εμφάνιση για το φετινό πρωτάθλημα ηττήθηκε με 101 – 79, αλλά έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Μεσολογγίου.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με 7 πόντους διαφορά 43-50. Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε στη λήξη της 3ης περιόδου στο 58-78 και η τελευταία έγινε τυπική διαδικασία, όσο αφορά τον νικητή, αλλά έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν οι νεαροί παίκτες της ομάδας που πήραν χρόνο και απέδειξαν πως ανεβαίνουν επίπεδο.

Η ατμόσφαιρα στο κλειστό του Ναυπλίου ήταν πολύ όμορφη με αρκετά παιδιά της Ακαδημίας στο τέλος να γίνονται ένα με τους αθλητές της αντρικής ομάδας.

Δεκάλεπτα: 18-22, 43-50, 58-78, 79-101

Οίαξ Ναυπλίου (Κουλουριώτης): Μιχόπουλος 5 (1), Τσάκος 3 (1), Σκλήκας 6 (2), Τουρλής, Μαργέλης 5, Τσανίδης 2, Χαϊδάς 3 (1), Λιάκος 2, Χάχαλος 6, Νικολακόπουλος 3, Μερμίγκης 17 (1), Τσβόροβιτς 27.

Χαρίλαος Τρικούπης (Μούτσιος): Χείλαρης 26 (2), Βλάσιος, Δημητρακόπουλος 15 (1), Παπαδιονυσίου 31 (2), Καζάνας 4, Λεγκίκας 19 (2), Τσαπατώρης, Παγούρας 3 (1), Στράτος 3 (1).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος