Ο Διομήδης Άργους ηττήθηκε στη Δράμα από την ομώνυμη ομάδα με 27 – 21 στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Handball Premier.
Ο Διομήδης αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και προηγήθηκε με 3-1 αλλά η πολύ γρήγορα η Δράμα προσπέρασε στο 10΄ με 4-3, κρατώντας το προβάδισμα σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι.
Έχοντας μία διαφορά 4-5 γκολ προηγήθηκε στο ημίχρονο με 14-9. Μετά το 45΄ (20-14) οι παίκτες του Σάκη Βαλαβάνη μεγάλωσαν την διαφορά στο 50΄ σε 23-15 και πήραν την νίκη με 27-21.
ΔΡΑΜΑ (Βαλαβάνης): Ταρτίος, Κρητικός 4, Ιωαννίδης, Χαϊτίδης 2, Τσαμεσίδης 2, Πολύδωρος 1, Λατσάκου 2, Τοζακίδης, Ντεσμό, Κοτσιώνης 6, Μανωλούδης 3, Μεσσίνης, Κόρσακ, Παπαδόπουλος 6, Σίνα 1, Μαρκατάτος
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Ζαραβίνας): Μαξίμοβιτς, Κωστούλας, Τσέλιος 3, Τσάκαλος 4, Ζάκι, Ασβεστάς 4, Χατζηκωνσταντίνου, Τρούλος 6, Μπαρόσο 2, Βλαχοσπύρος, Χατζίδης, Ανδριανάκος, Κυριακίδης 2, Ορφανός, Μάρτινσεν.
Δίλεπτα: 4-6 Πέναλτι: 4/4-3/4
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος