Ισοπαλία στην πρεμιέρα η Σπάρτη με τον Παναιγιάλειο

Σπάρτη και Παναιγιάλειος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης στην πρεμιέρα της Football league της σεζόν 2017-18.

Η ισοπαλία αδικεί περισσότερο τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν, χαμένο πέναλτι και παράπονα από τον διαιτητή Μαρκαντωνάτο από την Ηλεία, για ένα ακόμη πέναλτι στο 24ο λεπτό, ενώ ο Παναιγιάλειος με τον τερματοφύλακα Πολίτη σε μεγάλη μέρα κατάφερε και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Λακωνία.

Η Σπάρτη ξεκίνησε επιθετικά το παιχνίδι και στο 9΄ κέρδισε πέναλτι στην ανατροπή του Ράντι από τον Παπαχρήστο. Ο Ράνος ανέλαβε την εκτέλεση της «εσχάτης των ποινών» αλλά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Πολίτη.
Στο 12΄ στην πρώτη επίσκεψη των φιλοξενούμενων ο Αρναρέλλης μπήκε στην περιοχή από πλάγια αριστερά πλάσαρε τον Γιακουμή και έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν χάνοντας ευκαιρίες με τους Ράντι (57΄,86΄), Μπαρέττα (33΄),Γουόρντεν (83΄), Βοσνακίδη (63΄) και Ράνο (57΄) και τελικά βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα στο 85΄ όταν ο Μπάμπης Οικονομόπουλος νίκησε τον Πολίτη με κεφαλιά μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Ράντι και έγραψε το τελικό 1-1.

ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γιακουμής, Οικονομόπουλος, Μπέλης (55′ Φουρτάδο), Ζουλιώτης, Τριανταφυλλάκος, Νιάρος, Μπαρέττας (72′ Γουόρντεν), Μάγκας (83′ Κατσίκης), Βοσνακίδης, Ράνος, Ράντι

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Πολίτης, Ρέλλας (46′ Τσερκέζος), Παπαχρήστος, Ιντζίδης, Μπρους, Γκούμας, Αρναρέλλης (82′ Γκούφας), Κριστέτο, Στίκας, Γεωργακόπουλος (66′ Σταματής), Σκαρτσίλας

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος