Σπάρτη και Ατρόμητος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.
Η ΑΕ Σπάρτη άνοιξε το σκορ στο 28′, όταν ο Μπουντόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Γιαννίτσης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νίκου Παπαδόπουλου (1-0).
Στο 51’ ο Κατράνης έβγαλε τη σέντρα και ο Λαζαρίδης δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής ήταν ο Γεώργιος Μπλάνας από τον σύνδεσμο της Μεσσηνίας με βοηθούς τους Παναγιώτη Σερεμέτη και Σταύρο Λάμια από τον ίδιο σύνδεσμο.
Επόμενη φιλική αναμέτρηση για την ΑΕ Σπάρτη σήμερα στις 17:30 με αντίπαλο τον ΑΟ Ζευγολατιού, στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.
ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Μπουντόπουλος, Βελλίνης, Αρσενίεβιτς, Αναστασάκος.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Kατσίκης, Παναγιώτου, Κορνέζος, Αναστασόπουλος, Ηλιόπουλος, Γαρυφαλλόπουλος, Χάδιαρης, Κοντοές, Σινίκ, Τσούβαλης, Μπουτσικάρης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος Ν., Φυτανίδης, Κεϊτά, Ζησόπουλος, Λαζαρίδης, Ντιγκινί, Βασιλείου, Μπαστακός, Κατράνης, Γκούγκουδης, Παπαδόπουλος Δ.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Κοντοές, Μπιτόλο, Λε Ταλέκ, Κιβρακίδης, Νάτσος, Γροντής.
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος