Ηλ. Κούρος: Να κριθούμε σκληρά, ωστόσο, περιμένετε πρώτα να δείτε το έργο μας

“Κάναμε απολυμάνσεις, θα κόψουμε τα χορτάρια, καθαρίσαμε μία αποθήκη, θα φτιάξουμε τις πόρτες και τον πίσω χώρο της εξέδρας, φροντίζουμε να λύσουμε το θέμα του ποτίσματος του χλοοτάπητα του σταδίου, μπορέσαμε και κλείσαμε προυπολογισμό ανάγκης, κάνουμε σ’ αυτόν αναμορφώσεις, θα κόψουμε τα ενοχλητικά δένδρα στο δημοτικό κοιμητήριο, θα τοποθετηθούν εκεί, ταμπέλες ενημέρωσης, θα κόψουμε τα χόρτα που πετάχθηκαν, ενώ το υπαλληλικό προσωπικό του ΔΑΚ, θα εφοδιαστεί, με ειδικά μπλουζάκια, για να ξεχωρίζει και να το διακρίνει ο κόσμος”.

Βασικές δηλώσεις -μεταξύ άλλων- του προέδρου του δ.σ. του Νομικού Προσώπου του δήμου Τρίπολης, Ηλία Κούρου, στην συνέντευξη Τύπου, που έδωσε, στην Τρίπολη, με αφορμή το σταδιακό άνοιγμα των χώρων του δημοτικού αθλητικού κέντρου Τρίπολης.

Και μία δημόσια καταγγελία:

“Αναλάβαμε και δεν βρήκαμε τίποτα στο αρχείο. Ούτε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ούτε στικάκια, ούτε μελέτες. Πήγαινα εγώ ο ίδιος και αναζητούσε τα έγγραφα των αποφάσεων”.

Και κατέληξε ως εξής:

” Θέλουμε την καλοπροαίρετη κριτική και τις υποδείξεις. Ναι, να κριθούμε σκληρά. Ωστόσο, περιμένετε πρώτα να δείτε το έργο μας. Πήραμε κάποια χρήματα, θα πάρουμε και άλλα. Πληρώνουμε παλαιές υποχρεώσεις. Έχουμε πρόγραμμα και θα το δείτε, σιγά-σιγά να υλοποιείται”.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος